Compania  MONTPLAST SRL deține în prezent o poziție de lideri pe piața de ferestre si usi din PVC in Chisinau .

Principalul obiect de activitate al firmei noastre este fabricarea de ferestre si usi din profile din PVC, precum și instalarea de ferestre termopan, balcoane de sticlă și loggii, geamuri exterioare, Reparare de orice complexitate, ajustare a ferestrelor și ușilor, înlocuirea accesorii și geamurilor.

În plus, oferim servicii cum ar fi instalarea de plase anti insectiale, finisaj al pantelor de interior si exterior după instalarea ferestrelor si usilor  și alte servicii.

În doar mai multi ani de activitate pe piața, compania MONTPLAST sa pozitionat ca un producător de încredere și furnizor de produse de înaltă calitate. Baza de dezvoltare a companiei noastre se bazeaza pe  principiile ale afacerii: produse de inalta calitate + un serviciu bun.

MONTPLAST SRL alegerea perfecta la instalarea  ferestrelor si usilor din PVC

Noi selectam cu grijă companii cu care facem parteneriate. Deci, daca comandati PVC ferestre de la noi, puteți fi siguri că veți obține geamuri calitative, accesorii fara probleme pentru ferestre si profile PVC destul de fiabile.

Suntem o echipa de profesionisti

Compania noastra acorda o atentie deosebita calificarii personalului nostru. Tot personalul care este implicat în producerea de ferestre din PVC, care lucrează cu clienții, care sunt implicați în instalarea de ferestre din plastic si geamuri, fatade,  periodic avanseaza nivelul de profesionalism, mereu avanseaza si  tend de a lucra mai bine și mai eficient!

Abordarea individuală a fiecărui client

Nu facem nici o deosebire inrree client „mare” și unul „mic” pentru noi la fel de important este orice client, indiferent dacă acesta a comandat doar  una sau mai multe ferestre. Motto-ul principal al companiei noastre – o abordare individuală pentru fiecare client. Inginerii noștri cu experienta va ajuta să alegeți cea mai optima solutie a ferestrelor de plastic „vom cerceta toate aspectele” casei, si vom analiza toate preferintele clientului

log