Instalare ferestrelor din plastic dupa GOST

Dacă ați pus in plan o renovare completă, ati selectat ca furnizor de ferestre o companie care asamblează ferestre dupa GOST: atunci o mare probabilitate ca geamul instalat vă va servi cu credință timp de decenii. Mai ales că a găsi o companie care va oferi servicii la un nivel înalt profesional, este destul de dificil.

montagokna18
Compania noastra este angajata sa instaleze fereastraele dupa normele GOST, vom folosi materiale izolatoare de înaltă calitate. Folosim diferite tipuri de materiale de etanșare, bandă de adeziv care este o barieră pentru umezeala si vapori. Folosim banda de etanșare PSUL pentru a închide conturul exterior al garniturii de montare. Exact acestea sunt cele mai necesare materiale pentru o instalare de calitate de ferestre pe GOST.

De ce ar trebui să fie efectuată instalarea în conformitate cu normele GOST, sau care sunt consecințele instalarii incorecte?

Ați putea fi surprins, dar nu este vorba doar durabilitatea montarii: Montarea efectuata incorect va arata efecte în viitorul foarte apropiat, puteți observa o serie de alte probleme.

 

Montare de ferestre pe GOST este una dintre conditii pentru un trai confortabil în camsa dvs., pentru că altfel, într-un apartament sau casă poate intra aerul din stradă, chiar și atunci când închideți fereastra de plastic pe cercevea. Pentru a fi în timpul iernii în căldură și confort, alegeti antreprenorii care efectuează muncă de calitate.
O altă problemă comună – apariția mucegaiului: Instalarea incorectă poate provoca o serie de probleme cu fereastra din plastic – apariția curentilor, congelare, apariția ciupercii. Un motiv pentru aceaste efecte este distrugerea izolației (spuma) in interiorul articulatiei. In schimb instalarea ferestrelor conform GOST va oferi mediu uscat, comfort și sănătos fără microorganisme daunatoare (ca principiul de bază inerent în acest concept etste rotejarea spumei de izolare de la deteriorare).

Astăzi, instalarea de ferestre dupa normele GOST pot garanta că reparatia in casa sau apartament nu trebuie să se repete peste doi sau trei ani. Dacă toate lucrările vor fi efectuate în mod corect, fereastra va servi de fapt aproximativ 20 de ani.

ustanovka_plastikovih_okon_po_GOSTu_1

Cum sa stabilim că am avut parte de o montare de calitate?
Există mai multe opțiuni pentru a determina montarea ferestrelor din plastic – a fost instalarea efectuata dupa normele GOST sau nu. În conformitate cu normele GOST stratul extern al articulatiei de montare constă din aplicarea bandei PSUL specific sau a germeticului de etanșare permeabil. În cazul în care instalația a fost făcută, ținând cont de toate cerințele, vizual, puteți în cele mai multe cazuri sa le depistati – va fi un material spongiform vizibile (PSUL)/ El protejeaza spuma împotriva radiațiilor ultraviolete și a pătrunderii apei. În unele cazuri, PSUL nu poate fi vazut, deoarece acesta poate fi ascuns cu ipsos. De asemenea, în unele cazuri, stratul exterior al cordonului de asamblare este o fâșie de plastic sau un panou închis. Dacă a fost aplicat în circuitul extern pentru a proteja germeticul permeabil la vapori, atunci il puteți vedea. El trebuie să aibă o anumită flexibilitate, in acest caz puteti fi siguri că funcționează. Dacă acest material, este în stare tare si se sfarimiteaza usor, se poate rpesupune că acest germetic nu este de o marca specială și in următoarele cicluri meteorologice (de iarnă și de vară), este foarte probabil să fie supus distrugerii, deoarece de obicei fereastra modifică dimensiunile liniare, în funcție de temperatura ambianta.

În ceea ce privește protecția de vapori în interior, probabil că nu veti vedea nimic, deoarece acest lucru este ascuns in inteirior și, este necesar să se deschidă peretele. Aceasta poate fi o problemă.