reiner

Reiner Plast este o companie germană care activează în proiectarea și producția de profile PVC pentru uși și ferestre. De la începutul activităților sale, compania sa concentrat pe calitatea produselor și serviciilor oferite pentru a oferi asistență completă majorității  clienților.

Profilurile Reinerc cu sistem de 3, 4, 5, 8 camere garantează o izolare termică și hidroizolație ridicată chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice.

Izolarea termică perfectă a tamplariei PVC de la REINER înseamnă o reducere semnificativă a costurilor de încălzire în timpul iernii și a aerului condiționat în timpul  verii. Înlocuirea ferestrelor vechi va reduce pierderile de căldură cu 20-30%.

Toate decorațiile REINER se disting prin tehnologia inovatoare pentru a îmbunătăți performanța și pentru a spori durata de viață a suprafețelor.Peliculele de laminare sunt echipate cu pigmenți special concepuți pentru brevet care reduc în mod semnificativ temperatura suprafeței profilelor laminate. Alegeți de la peste 15 tipuri diferite de laminare și design și culoarea fațadei pentru a se potrivi cu inima.

Produsele de înaltă calitate cu marca REINER și o atitudine fiabilă față de partenerii noștri reprezintă baza succesului nostru. Această formulă dovedită este motivul pentru care marca REINER este un simbol al ingineriei germane și al tehnologiei de înaltă calitate și se numără printre cele mai respectate branduri germane de profile PVC pentru ferestre și uși.

Liniile și uneltele folosite pentru a forma și calibra profilurile din PVC sunt produse de companii importante din industrie. Ele garantează că calitatea profilurilor noastre din PVC va fi întotdeauna ridicată, confirmată de un control strict al calității.

БезымянныйRRR

 

§ Pentru prelucrarea ferestrelor și ușilor, se folosește o unitate de sticlă de 24 mm care îndeplinește toate standardele internaționale pentru izolarea fonică și termică de înaltă calitate.
§  Datorită designului său (cutie cu ferestre cu 5 camere, ferestre din sticlă cu 6 camere), ferestrele din PVC au proprietăți excelente de izolare termică și fonică
§  rezistența la schimbările climatice
§  protecție împotriva radiațiilor UV
§  Ele devin un accent elegant pentru casa ta

În combinație cu funcționalitatea și fiabilitatea dovedite cu accesoriile noastre, aceste ferestre vă vor servi mult timp și vor fi o protecție sigură împotriva spargerii.

 

Sisteme de profil:

1.LINEA Optima Window

LINEA Optima® este un sistem de ferestre cu o adâncime a profilului de 82 mm. Prin combinarea profilului de adâncime mare cu un design filigran, Reinerplast a creat un sistem de ferestre superior,energetic și vizual extraordinar. Adâncimea mare a profilului și a șapte camere izolatoare din interiorul profilelor asigură o izolare termică excelentă și o liniște confortabilă pentru a vă face să vă simțiți plăcut.

2.LINEA Optima Door

Ușile asigură o protecție eficientă împotriva spargerii – armătura mare din oțel dreptunghiular formează un cadru stabil, închis, în timp ce colțurile ușii sunt întărite de articulații sudate

3.LINEA Prima Window

LINEA Prima® este un sistem de ferestre cu o adâncime de profil de 70 mm. Prin combinarea profilului de adâncime mare cu un design filigran, Reinerplast a creat un sistem de ferestre energetic și vizual superior. Adâncimea profilului și cele cinci camere izolatoare din interiorul profilelor asigură o izolare termică excelentă și o liniște confortabilă pentru a vă face să vă simțiți placut.