prof

PROFILINK – un producător de TOP de articole din PVC, profile pentru ferestre, usi, placari, obloane și produse de specialitate.

Calitate – Denumirea companei este asociata cu produse de inalta calitate si parteneriate echitabile cu producatori de materie prima.

Caracteristicile profilului

ProfilinkClassic – un sistem de 4 camere, cu o adâncime a profilului  de 60 mm, perfect pentru producere de ferestre din PVC de înaltă calitate. Acest sistem se caracterizează printr-un raport optim între calitate și preț, care permite o soluție cost-eficiente de economisire a energiei, cu performanțe superioare.

«Profilink Lux» – este sistemul cu 5 camere, cu o adâncime de profil de 60 mm, perfect pentru  producere de ferestre din PVC de înaltă calitate. Acest sistem se distinge prin design frumos și cercevea din semi combinata. Datorita camerei de izolare suplimentare, acest sistem va oferi o conductivitate termica excelenta.

«Profilink Premium» – este un sistem cu 6 camere cu o adincime de profil de 70 mm ideal pentru producere de ferestre din PVC de înaltă calitate. Acest sistem se distinge prin design frumos și posibilitatea de renovarea ferestrelor vechi (cu rama  Renovartion), precum și instalarea de ferestre, fără a fi nevoie de lucrari de  finisare  (cu  cutie pentru ferestre  – Zet).

 

Profile de sistem pentru usi din exterior

 

«Profilink Premium» – un profile 4 cu camere cu o adâncime de 60 mm pentru producerea de usi de intrare din PVC de înaltă calitate.

Principalele caracteristici tehnice sunt prezenta unui amplificator de oțel de mari dimensiuni pentru  îmbinări de colț sudate, care oferă înaltă anti-spargere și ofera fiabiliattea produsului. Camere de izolare termica special prevăzute oferă  caracteristici foarte bune de izolare termica si de protectie la spargeri.

«Profilink Door» – un sistem cu 3 compartimente cu o adâncime de profil de 60 mm pentru productia de usi de intrare de înaltă calitate din materiale  PVC.