Cel mai calitativ profil este prezentat de compania Salamander. Profilul se produce la o sinura fabrica în Bavaria (Germania), astfel încât nu există nici o fabrica Salamander, în alte țări sub licență. Albul ferestrelor Salamander a devenit legendar și geometria perfectă a profilului de ferestre plastice Salamander deține o poziție de lider. În arsenalul de producatorilor sunt mai multe modele: Salamander Design  2D, Salamander Streamline, Salamander Streamline Rund, Salamander Mix, Salamander 3D, precum și ușile de plastic. Și, cel mai important, costul de ferestre Salamander fata de omologii este un pic mai mare, dar acest lucru este pe deplin justificat!

salamander

Toate sistemele de profile Salamander sunt de calitate impecabila, suprafata alba si luciosa. Noua ne pasă de clienții noștri, asigurând grosimea constanta de pereți și compartimente interioare pen RAL clasa A, care influenteaza foarte mult puterea de sudură și durabilitatea produsului finit.

Unul dintre calitatile distinctive ale sistemelor de profile Salamander este prezența materialelor de fixare pe  peretele interior al ramei, care asigură elemente fiabile de fixare și protecție astfel nivelul de protectie ridicat împotriva spargerii construcției ferestrei. Acest avantaj tehnic este confirmat de rezultatele testelor de la Institutul independent de ferestre tehnologice în Rosenheim (Germania).

Producătorii de ferestre din toate regiunile mentioneaza atragerea la acest profil posibilitatile lui de  prelucrare, caracteristici de înaltă rezistență, precum și compatibilitatea reciprocă a sistemelor de profile.

Deși sistemele Salamander au fost create la momente diferite, au fost elaborate în conformitate cu concepția generală și, prin urmare, au o serie de caracteristici comune:

  • Placa de metal nu intra în contact cu pereții camerei principale datorita proiecților speciale pe pereții camerei, care reduce transferul de căldură prin metal și sporeste astfel performanta termica a profilului;
  • Un canal special semicircular în interiorul  ramei  facilitează poziționarea frezei on momentul efectuarii  găurilor funcționale, reducând riscul de deteriorare a camerei principale a profilului;
  • Fixare buclei prin trei nivele de PVC, care permite instalarea de lambouri de dimensiuni mari;
  • Rezistență mare la impact la temperaturi sub zero: 10 din 10 testari reusite
  • Utilizarea cauciucului de etanșare  EPDM, foarte rezistent cu posibilitatea de înlocuire;
  • Ușurința de îngrijire și rezistența extremă la ferestrele din profil de tip  Salamander este asigurată de profilul PVC de brand de înaltă densitate;
  • Durabilitate de până la 45 ani;

Ferestrele din profilul SALAMANDER sunt echipate cu ventilație specială built-in . În timpul instalării, puteți organiza un sistem de eschidere-alunecare paralel, si toate caracteristicile de termo si sunet-izolare nu suferă.

Astăzi pe piața de ferestre PVC , există două tipuri de profile SALAMANDER – profile de clasa A si profile clasa B

Profile de clasa A sunt produse în Germania. Profilurile sunt foarte eficiente, dar, în același timp, o acest fapt aduce la o rata de încredere pentru consumator un pic mai ridicata, aceast profil  este cea mai potrivită solutie pentru instalarea într-o zonă rezidențială.  Profilele au un grad ridicat de rezistență și caracteristici de izolare termică excelente. Peretele exterior al profilului de clasa A are o grosime de 3 mm.

Ferestre Salamander

Profile de clasa A sunt produse in Belarus (Brest).Si, datorită faptului că grosimea peretelui exterior al profilului este 2,5-2,7mm, este ușor inferior dupa caracteristicele de izolare fata de profilului Clasaei  A.  profilele  de clasa B ca urmare, sunt considerate cea mai bună opțiune pentru sistemele de balcon sau să fie instalate în spațiilor non-rezidențiale în cazul în care nu este necesară izolație ideală.