15

Din profilele VEKA pot fi făcute ferestrele si usile standarte, pentru orice tip de locuinte,  precum și cele de dimensiuni non-standard pentru folosirea in proiectele arhitecturale originale.

Principalele avantaje ale ferestrelor din plastic din profile VEKA  sunt:

Design atractiv. Ele sunt caracterizate prin linii elegante, și pot fi vopsite in orice culoare dupa catalogul RAL. Ferestrele sunt usor de acomodat in orice interieri, creând o soluție elegantă.

Funcționalitate. Profilele VEKA sunt rezistente la influențele mediului inconjurator, au un nivel ridicat de protectie anti-zgomot și de izolare termică, bazat pe aceste caracteristici profilul a obținut unele dintre cele mai bune comentarii din piata de  ferestre din plastic din Moldova.

Practic. Construcție nu va fi nevoie de îngrijirt sau de servicii specializate și va menține un aspect atractiv pentru mulți ani.

Securitate. Gradul ridicat de protecție este garantat de constructia de rezistență ridicată și de o calitate excelentă.

 

okna_veka_simferopol

Procurind ferestrele din plastic din profilul  VEKA în Moldova, veti fi  asigurati cu condiții ideale pentru odihnă și muncă in incaperi,  și la fel veti economisi o mulțime de bani pentru încălzire. Aveți grijă de un climat confortabil – plasati comanda la ferestre si usi din profilele VEKA!

Combinația optimă de preț și calitate, geamuri termopane si usi din profil VEKA – un standard de viață modern.

 

Daca faceti alegerea la materialele din care vor fi construite geamurile Dvs termopane – alege VEKA!