Profil VIVA-PLAST

Viva logo

Profilul VIVA Plast, fabricat de „VIAS” LTD, dezvoltat, proiectat și testat, cu ajutorul inginerilor de Institutul German în Rosenheim. În productia profilului termopan se folosesc matrice cu un strat special – “POWER TOOLS”.

Angajații Companiei „VIAS” au finalizat cu succes studiile la Institutul de cercetare la compania „GreinerExtrusionstechnik”. Implementarea, lansarea și controlul productiei este efectuat de inginerii austrieci.
Sistemul corespunde cerințelor EN 12608 dezvoltate de Comitetul european prind normele  profilelor si standardelor PVC materialelor. Profilul este produs folosind cele mai noi echipamente, oferite de  companiile de top de pe piața mondială a meterialelor PVC precum  „GreinerExtrusionstechnik” și „KraussMaffei”.

Principalele avantaje ale Profilului VIVA PLAST

Termopanele din profilul VIVA PLAST sunt foarte rezistente ladiferite amplitudini ale condițiilor atmosferice (umiditate, temperatura  de peste 45 ° C și -20 ° C, schimbarea presiunii atmosferice, ploaia acidă) păstrează integritatea lor intactă, luciu de suprafață și culoare.

Profilul VIVA Plast este construit  folosind cele mai moderne echipamente oferite de „GreinerExtrusionstechnik” și „KraussMaffei” pe piața mondială. .
Echipamentele de laborator asigură cea mai bună calitate pentru caracteristicele  excelente a profilului.
Personal calificat si responsabil pentru toate procesele producției automatizate.

 

office2

Sigiliile TPV da un grad ridicat de impermeabilitate la diferite amplitudini de temperatură joasa si cea inalta.

Profilurile termopane sunt construite din materiale de înaltă calitate, asigurând longevitatea folosirii termopanelor VIVA-PLAST.

Suprafața neteda la profilurile la trei si cu patru-camere a sistemelor VIVA Plast absoarbe lumina si caldura solara la un nivel inalt. Materialele sunt  de inalta calitate, care corespund tuturor normelor ecologice.

Profilele VIVA Plast au fost expuse la teste drastice si la amplitudini  atmosferice inalte (umiditate, umezeala, temperatura de peste 35 ° C și -10 ° C) au pastrat calitatile sale excelente.