Materialul folosit pentru a confectiona pante moderne – plastic sau PVC. Motivul pentru popularitatea utilizararii de plastic în fabricarea pantelor pentru ferestre este ușor de explicat – pantele din plastic PVC nu se tem de umiditate și modificari de temperatură, sunt foarte rezistente la lumina soarelui (UV).

Pante de plastic sunt montate imediat dupa instalarea ferestrelor. Înainte de a instala capacul de plastic, fereastra se aliniaza, folosind un nivel aliniat si ciopuri de lemn, care este fixat pe perete. Ca urmare, pantele de plastic obține un nivel perfect neted și colțuri – drepte. Articulațiile de plastic sunt prelucrate cu silicon sealant. Acest lucru asigură etanșare sigură. Conectarile sunt practic invizibile. Ca urmare a instalării pantelor de plastic ai ferestre estetice, sigilate, și fiabile izolate.

Pantele – un membru structural al ferestrei sau deschiderea ușii, imediat unit la rama ferestrei sau tocul ușii. Pantele pot fi formate la un unghi drept, și la unghi (pante la un unghi de divergență prestabilit).
O soluție de compromis este tencuiala panteor, ele sunt atât fiabile și durabile, precum au și caracteristici vizuale (absența articulațiilor, tăiate, piese din material plastic). Ar trebui remarcat faptul că aceste metode de tencuiala se folosesc la clădirile noi sau spații non-rezidențiale.

Dacă ferestrele au fost înlocuite într-un apartament rezidential, decizia cea mai corectă ar fi să fie instalate pantelede plastic de tip sandwich – această metodă este mult mai curata, iar în lucrul nu dureaza mai mult de o zi.

Dacă luăm în considerare produsele din ipsos, veți observa că ele nu au atât de multe avantaje ci mai multe dezavantaje. De-a lungul timpului, tencuiala se va sparge, Vor avea loc modificări de culoare dupa expunerea la soare, și în cazul unei contracții inevitabilă a casei, în general, se poate „desprinde” din structura de perete. În plus, aceste modele nu sunt potrivite pentru constructii in timp mic.

Pante din plastic

Este tipul cel mai versatil de pante. Se instalează rapid, practic, bine se spala și nu se schimba in culoare dupa expunerea la soare. Plasticul este destul de durabil si va fi la fel de durabil 15-20 de ani.