Demontarea ferestrelor, a cutiilor de la uși, a ușilor, precum și a altor elemente integrate ale aspectului și interiorului este una dintre etapele inițiale ale reparațiilor majore. Desigur, există cazuri în care proprietarii nu vor face dezmembrarea vechilor ferestre. Adevărat, acest lucru poate fi numit un caz excepțional, deoarece oamenii doresc ca actualizarea să fie completă.

 

Etapa de pregatire:

Demontarea neprofesională a ferestrelor din lemn poate duce la faptul că praful, reziduurile de ipsos, betonul și praful de construcție vor acoperi tot ceea ce este la îndemână.

Este posibil ca, în cazul în care nu este necesar să se creeze un anumit spațiu de producție, să fie înlocuit cu un alt echipament sau un alt dispozitiv sau un produs care să poată fi utilizat în mod obișnuit, dar nu este necesar să îl înlocuiască. Dezinstalați sistemul de operare astfel încât să puteți utiliza toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

Acoperirea podelelor ar trebui sa fie in cîteva straturi de pelicula,fiindca atunci cînd merge vorba de strîngerea resturilor dupa consecințele provocate de demontare a ferestrelor,va fi foarte usor de acumulat totul din primul strat a peliculei si transportat la gunoi. Va avertizam in faptul ca legea nu permite intreținerea resturilor post-construcții la spațiu de resturi comune.În acest caz ar trebui sa apelați la brigada de transportare a returilor,pentru a ușura urmatorul etap de montare a ferestrelor,si pentru ca procesul sa decurga rapid fara excepții.

 

demontagokon2

Procesul de demontare:

În principiu , efectuarea demontarii ferestrelor din plastic nu este dificil,dar ca și orice alt lucru procesul include cîteva momente importante,neștiin putem afecta pereții casei.Procesul demontarii este urmatorul:

  • din fereastră este necesar să scoateți furnitura
  • scoateți unitatea de sticlă, care, după aceea, trebuie îndepărtată cu grijă din toate bilele de etanșare;
  • toate furniturile amplasate pe structura ferestrei sunt demontate;
  • fereastră cu geam dublu dezasamblat pe elemente individuale;
  • Demontarea ferestrelor din PVC se termină cu demontarea cutiei însăși din deschiderea ferestrei.

Specialistul poate finaliza complexul de proceduri de mai sus în 20-25 de minute. În plus, munca se poate face în toate condițiile meteorologice, chiar și în sezonul de iarnă.

Demontarea ferestrelor pvc

În principiu, este ușor să demontați o fereastră din plastic, dar, ca orice altă lucrare, procesul include anumite puncte, fără a ști ce, puteți strica tencuiala, care poate schimba geometria corectă și dimensiunile deschiderii. Ei bine, executarea lucrării în sine ar trebui să aibă loc în cadrul următoarei scheme:
• se scoate cerceveaua necesară din deschiderea ferestrei;
• se scoate unitatea de sticlă, care, după aceea, trebuie îndepărtată cu grijă din toate bilele de etanșare.
• toate fitingurile amplasate pe structura ferestrei sunt demontate;
• fereastră cu geam dublu dezasamblat pe elemente individuale;
• Demontarea ferestrelor din PVC se termină cu demontarea cutiei însăși din deschiderea ferestrei.

Specialistul poate finaliza complexul de proceduri de mai sus în 20-25 de minute. În plus, munca se poate face în toate condițiile meteorologice, chiar și în sezonul de iarnă.

Demontarea ferestrelor din lemn

Dacă vorbim despre eliminarea structurilor din lemn, care, în ciuda costurilor lor, trebuie uneori să fie schimbate, acest proces poate fi numit mai complicat decât dezmembrarea sistemelor de ferestre din plastic. Mai mult decât atât, este nevoie de brigadă pentru a avea instrumente și abilități speciale, apropo, puterea de a face acest lucru este, de asemenea, util.

Demontarea ferestrelor de acest tip se efectuează în conformitate cu următoarea schemă:
• toate geamurile ferestrelor sunt îndepărtate (acest lucru trebuie făcut în starea lor deschisă, prin îndepărtarea de pe balamale, ceea ce va necesita costuri fizice considerabile);
• cutia este în curs de demontare (în acest moment tencuiala poate cădea de pe straturile din perete);
• Reziduurile materialelor de izolare sunt scoase din deschidere.

În acest caz, deșeurile de construcție ar trebui să fie scoase și imediat după deschiderea ferestrei de la vechea construcție, în caz contrar rămășițele acesteia vor interfera cu lucrările viitoare.

Demontarea ar trebui să fie efectuată de specialiști, mai ales că costul muncii este destul de scăzut și durează doar câteva ore. Această opțiune vă va permite să vă salvați timpul propriu și starea normală a deschiderii ferestrei, cu care puteți continua să lucrați.

Echipa MontPlast efectuează, de asemenea, demontarea ferestrelor din lemn, care se caracterizează printr-o complexitate sporită datorită greutății mari a ramei de ferestre și a pervazului ferestrei.