În cazul in care mineral ferestre nu se închide definitive sau conturul este tare ,sau este deformat,sa deformat mînerul sau mecanizmul,geamul es amlasat strîmpt ,fereastra «suflă». Specialistul nostru de reparații de ferestre va repara și restabili capacitatea maximă de lucru a ferestrei. Plătiți o singură dată, obțineți confort de mai mulți ani. Nu este necesar să amânați și sigilați ferestrele pentru iarna, deoarece cu cât este mai dificilă repararea, cu atât este mai scumpă.Aveți grijă de geamurile din plastic, deoarece durata lor de viață este proiectată timp de 40-60 de ani, supusă unei îngrijiri și preveniri regulate de 1-2 ori pe an.

head

MontPlast are experiență cu ferestre de peste 17 ani.Noi nu luăm avans. Nu impunem servicii inutile.Achitați doar pentru rezultat! Asigurarea calității.Realizăm reparații urgente ale ferestrelor cu geam termopan în Moldova.
Folosim doar piese de schimb originale atunci când reparăm ferestrele din plastic. Feedback pozitiv.Reparăm și ajustăm ferestrele din PVC de orice complexitate.