Reglarea, ajustarea ferestrelor plastice si a furniturii

1419603362_regylirovka-plastikovih-okon

De ce trebuie să reglezi ferestrele din plastic?

1. Deci, atunci când deschiderea și închiderea cercevelei nu se agață de elementele individuale ale fitingurilor, cadrul ferestrei.
2. Pentru a evita suflarea, respectiv, l este strâns pe cadru.
3.Pentru ca utilizare constantă ferestrelor sa  aduca plăcere și bucurie.

 

Când aveți nevoie de ajustarea ferestrelor din plastic?


1. Când este instalată o nouă fereastră.
2. Instalare incorectă, deviații verticale și bucle care nu sunt în poziția de mijloc. Imediat după instalare, cerceveaua se închide slab. În acest caz, ajustarea ferestrei din plastic nu poate ajuta, trebuie să reinstalați din nou.
3. Operațiuni pe termen lung, mai mult de 1-2 ani fără a efectua activități de servicii.
4. Sigiliul de cauciuc nu se potrivește perfect.
5. Când au fost instalate într-o casă nou construită. După ceva timp după scăderea acasă, finalizarea lucrărilor de finisare, dar înainte de instalare, este pur și simplu necesar.
6. În caz de funcționare necorespunzătoare.
7. Reglementări incorecte, consecințele pot duce la spargere, iar repararea va costa deja mai mult decât prevenirea în timp util.
8. Cârmă de slăbiciune. La deschidere și închidere, cerceveaua atinge cadrul sau accesoriile ferestrei.

 

Există doar 2 opțiuni pentru ajustarea ferestrelor:

1.    Reglarea desinestatatoare . Va trebui să examinăm cu atenție toate componentele produsului din fereastră și cum să o facem teoretic. Și apoi să înveți să faci o practică acasă. Dificil, ca întotdeauna nu există nimic, toată lumea poate să-și dea seama. Dar fiti pregatiti sa petreceti timp pentru a studia si, daca reinstalarea va trece fara de succes, ar trebui sa fiți pregatiți sa cheltuiti o suma nu mica de bani…

2.    Apelarea la ajutorul NOSTRU. Oferim servicii de ajustare a ferestrelor, realizăm în mod constant această lucrare și cunoaștem toate nuanțele. În plus, putem realiza o prevenire completă a produsului. Cu întreținerea planificată și funcționarea corectă, fereastra va funcționa de mai mulți ani.

 

Sunați la MontPlast și reglați ferestrele sau puteți obține sfaturi sunând la  0 68 77 80 36. Ferestrele de reparații sunt aproape întotdeauna mai ieftine și mai rapide decât schimbarea acestora. Fereastra poate fi chiar modificată direct în deschidere – de exemplu, pentru a înlocui partea nevăzută cu orificiul de deschidere sau invers, înlocuiți geamul rece cu ferestre calde cu geam termopan, schimbați calea de deschidere.