furniture

 

Furniturile din ferestrele din plastic sunt un mecanism complex care oferă anumite funcționalități în lucrul cu o fereastră. Sunt necesare cerințe înalte la furnitura ferestrelor, deoarece elementele de fixare determină durata și utilitatea ferestrei.

Furnitura ar trebui să fie:

• fiabilă și durabilă
• toate articolele sunt fabricate din materiale de calitate
• metalice
• cu o bună acoperire anti-coroziune.
• Furniturile trebuie să aibă o schimbare a poziției lină.

 

Când este necesară înlocuirea furniturii pentru ferestre?

Necesitatea înlocuirii accesoriilor pentru ferestre apare în următoarele cazuri:
– lucrarea ferestrelor din apartamentul achiziționat nu vă convine;
– doriți să măriți funcționalitatea ferestrei;
– uzura fizică sau defecțiunea furniturii;
– înlocuirea anumitor elemente ale accesoriilor (mânerele ferestrelor și balamalele se rupe mai des). 

Înlocuirea furniturii pentru ferestre se efectuează la fața locului, fără a fi necesară demontarea construcției ferestrelor. Este teoretic posibil să efectuați singur înlocuirea, fără abilități și experiență. Dar, practic, nu merită să efectuați  acest lucru . Trebuie să înțelegeți că furnitura este unul dintre cele mai scumpe elemente ale construcției ferestrelor și că erorile în procesul de înlocuire vă vor costa foarte mult. De aceea, CONTACTAȚI-NE si noi cu mare placer vom efectua lucrul RAPID și CALITATIV.

Ce funcții suplimentare pot fi acordate ferestrei prin înlocuirea accesoriilor?

Este posibil să se instaleze un blocant pentru deschiderea eronată (un element care împiedică suspendarea canatului în balamaua inferioară în cazul unei rotații incorecte a mânerului), un microlift (ridică cerceveaua, nu permite să se roadă de rama a  ferestrei).

Este, de asemenea, posibil să adăugați o funcție micro-ventilare, care este foarte convenabilă în sezonul de iarnă. Dacă este necesar, puteți înlocui furnitura standard cu o alarmă antifurt. Aceste accesorii au o structură specială de mecanisme de blocare și un număr sporit de puncte de blocare.

 

Pentru a efectua înlocuirea elementelor de fereastră, este necesar să aveți cunoștințe despre structura armăturilor și să înțelegeți principiul muncii sale. Experiența în muncă este, de asemenea, foarte importantă. Prin urmare, puteți numai să vă încredințați înlocuirea furniturii pentru ferestre doar  la Compania Noastra MontPlast!

În aceste situații, pe lângă curățarea și lubrifierea accesoriilor, poate fi necesar să înlocuiți părțile uzate ale mecanismului, să înlocuiți cauciucul de etanșare și să instalați / înlocuiți clemele suplimentare. Pentru o cunoștință mai constructivă, este de dorit să aflați numele furniturii. Pentru a face acest lucru, deschideți cerceveaua (dacă este posibil), de-a lungul perimetrului cercevelei de la capăt există o bandă metalică cu mecanisme diferite. Acestea sunt armăturile. Numele echipamentului este în mod obligatoriu pe banda metalică (ștampilată pe metal). Acolo puteți vedea următoarele opțiuni: Roto, Mako, Zigeniya, GU, Winkhaus. Dacă nu ați găsit nimic de genul acesta – SUNAȚI-NE și în orice caz, vă vom ajuta să rezolvați și să remediați problemele!