Termopanele sunt o parte integrantă a construcției ferestrei. Și este de multe ori de ele depinde calitatea performanței întregei ferestre. Este important, cite straturi de sticla o sa alegeti în panoul Dvs, care va fi grosimea lor, ce tip de fereastra selectați. Deci, înainte de a cumpăra o fereastră de plastic, trebuie să cereti sfatul detaliat de la profesionisti care vă pot ajuta să faceți alegerea corectă.

steklopaket-608

Camera – unul dintre criteriile de evaluare a calității de ferestre plastice. Termopanele sunt sigilate, structura lor constând din două sau trei straturi – camere. Numarul de sticle determina insasi denumirea: termopane cu o singura camera (doua sticle) sau cu (trei sticle). Cea mai mare este numarul de camere, cu atât mai mare este considerată calitatea ferestrei. Între sticle este plasat un cadru de aluminiu cu pereți subțiri cu perforare – așa-numitul spacer este umplut cu granule speciale care absorb umezeala reziduală în aer pentru a proteja geamul de la aburirea și înghețarea.

steklopakety
 

TRIPLEX – o combinație de geamuri simple, între care există un strat suplimentar sub forma de pelicula speciala. Cu distrugerea sticlei acest strat reține răspândirea de fragmente. Sticla creste in durabilitate si putere în comparație cu geamuri convenționale. Datorită proprietăților de mai sus, combinația unui triplex și sticlă călită permite construirea a geamurilor de rezistență ridicata. Acestea sunt utilizate pentru geamuri in sere, copertine, luminatoarele și alte structuri în care utilizarea necesita instalatia geamurilor sigure. Pentru a îmbunătăți proprietățile de izolare de sunet la ferestre, se recomandă instalarea de geamuri cu diferite grosimi.

 

Înlocuirea termopanelor – unitatilor de geam sparte, înlocuirea geamuriloor unicamerala cu geamuri terrmopane (și invers).

 

 Reconfigurarea ramelor si a geamurilor, metodei de deschidere, înlocuirea furniturei si a mecanismelor de blocare si de deschidere a geamului, schimbarea directiei de deschidere.