Fereastra cu geam termopan este proiectată din sticla care sunt conectațe ermetic între ele într-o construcție unică cu un design uniform. Distanța dintre steclă(camerele de aer) este asigurată de distanțiere tubulare din aluminiu sau plastic, umplute cu uscătoare granule speciale, care îndepărtează umezeala din camerele interioare ale unității de sticlă. Cu ajutorul unui dispozitiv de ermetic cu două componente, toate părțile unității de sticlă sunt fixate într-o singură structură.

steklopaket-608Ferestrele  cu geam termopan pot fi împărțite după anumite criterii:

1.Dupa numarul de camere :
 -o camera (2 unități de steclă)
-2 camere (3 unități de sticlă)
-3 camere(4 unități de sticlă) 

2.Dupa categorii de sticlă :
-simplă-multifuncționala
-care economisește energie
-Tonat
-de protecție (cu triplex sau sticlă bronată)

steklopakety
 

TRIPLEX este o combinație de sticlă obișnuită, între care există un strat suplimentar sub forma de peliculă specială. Atunci când sticla este distrusă, o astfel de peliculă de unitate de sticlă împiedică răspândirea fragmentelor.

 

Deci cînd ar trebui de inlocuit fereastra?

Dacă unitatea de sticlă este ruptă sau crăpată (aceasta se poate produce când acționați mecanic, precum și o instalare necorespunzătoare în cadru), atunci trebuie înlocuită urgent! Chiar dacă a fost deteriorat doar o singură  steclă, tot trebuie să înlocuiți întreaga unitate de steclă, deoarece dacă geamul este deteriorat, etanșeitatea unității de sticlă este întreruptă și, prin urmare, toate calitățile sale utile. 

Dacă doriți să îmbunătățiți caracteristicile ferestrei, atunci nu este necesar să schimbați complet produsul, este suficient să înlocuiți doar sticla.

Procedura de înlocuire a sticlei este următoarea:

1. Plecarea expertului pentru măsurarea unei constructii. Din păcate, nu există ferestre standard, fiecare fereastră este individuală, deci înainte de a trimite o comandă la producție, inginerul trebuie să obțină dimensiunile exacte ale ferestrei dvs. speciale care trebuie înlocuită. 

2.Dacă doriți să schimbați fereastra termopan cu un  număr  mare de camere, trebuie să determinați marca profilului din care se face fereastra, deoarece va fi nevoia sa fie inlotuiți și margele de geam. 

3. Producerea ferestrelor termopan. Fabrica noastra are o linie speciala de sticla pentru productia de unitati de sticla de orice complexitate, un proces complet automatizat elimina factorul uman, asigura geometria perfecta si etanseitatea produselor. Mai multe niveluri de control al calității elimină produsele defecte. 

4.Livrarea unei ferestre cu geam dublu la client. La livrare, folosim doar  transport specializat. 

5.Instalarea sticlei în deschidere. Procedura, care durează 20-30 de minute. Unitatea de sticlă trebuie înlocuită de specialiști instruiți în conformitate cu toate standardele de siguranță.

 

 Astfel, chiar dacă fereastra dvs. este spartă sau nu vă rezolvă problemele (frig, zgomot, etc.), nu este necesar schimbarea totalmente a ferestrei.Ar fi destul doar să ne SUNAȚI  și vom înlocui sticla în vechea fereastră din plastic!