furnitura-vorne

Accesoriile sub brandul  VORNE pentru balcoane din plastic, uși și ferestre este cunoscut din 2002. Calitate stabilă de produs, fiabilitatea si usurinta de utilizare a accesoriilor produse aduc companiei VORNE o bună reputație. Accesoriile Vorne se referă la clasa economica, de aceea este recomandat să le utilizați concomitent cu sisteme de profile de ferestre din plastic din clasa economica, cum ar fi, de exemplu, WDS, și KBE-3.

vorne2

Proprietățile de bază și caracteristicile accesoriilor VORNE

Produsele Vorne combina o varietate de soluții inovatoare. Acestte combinatii implică o mulțime de opțiuni, începând cu blocarea ferestrei în poziția necesara și terminând cu un set complet de ferestre din plastic sau alte produse din PVC cu elemente suplimentare de protecție împotriva spargerii.

Fereastra din plastic cu accesoriile Vorne pot fi deschise fie un plan orizontal sau vertical. Acest lucru indica la faptul ca accesoriile Vorne sa fie o solutie cea mai convenabila pentru zonele cu spațiu limitat.

În plus, fitingurile Vorne oferă un cupaj strâns în jurul perimetrului ferestrei și funcționează încet și linistit. Greutatea cercevelei este distribuită în mod egal pe toate elementele de fixare. Aceasta, la rândul său, crește durabilitatea accesoriilor Vorne pentru ferestre plastice, balcoane și uși.