În gama vastă de produse fabricate de Werzalit, unul dintre locurile principale este ocupat de pervazurile de ferestre, realizate conform celor mai moderne tehnologii. Compania produce mai multe tipuri de pervazuri care pot satisface clienții cei mai solicitanți.

Noi producem pervazuri pentru fereastra la cel mai inalt nivel de calitate, utilizand amestecuri moderne de plastic cu adaos de umpluturi pentru productia lor, care garanteaza durabilitatea si rezistenta la coroziune. Designul deosebit al pervazurilor de fereastra le face extrem de rezistente, o acoperire speciala aplicata pe suprafata produsului, apără suprafața de la substanțe chimice și  rezistența la coroziune.

Designul deosebit al pervazurilor le face extrem de rezistente, o acoperire specială care se aplică pe suprafața produsului îl protejează de efectele chimice și mecanice. Glafurile făcute de compania noastră sunt imune la lumina directă a soarelui și, sub efectul lor pe termen lung, își păstrează complet calitățile estetice.

zuschnitt

Pervazele Werzalit au câteva  avantaje foarte importante:

• sunt fabricate din materiale ecologice și nu conțin impurități dăunătoare sănătății;

• pragurile de fereastră sunt durabile, în plus, pe parcursul întregului ciclu de viață, ele nu pierd în totalitate proprietățile originale;

• nu necesită măsuri suplimentare de îngrijire și întreținere.

 

 

Comparind placa standarta DSP si pervazul Werzalit, acesta din urmă beneficiază de conținutul ridicat de gudron, placa werzalit contine aproape de trei ori mai mult decât în placa DSP clasic, care oferă caracteristici de înaltă rezistență ale produsului.

 

Aveți nevoie de ferestre moderne de înaltă calitate? Contactați compania noastră Mont Plast!