OPEN TECK – pervaze din PVC este de lățimea de la 100 mm la 700 mm în trepte de 5 mm, și o gamă largă de lacrimare din plastic si diferite accesorii.

open-teck-logo

Pervazele OpenTeck, sunt printre cele mai accesibile și de încredere materiale recomandate de producatorii de ferestre din PVC.

Este confectionat din materiale ecologice și neinflamabile. Neutru la efectele de la apă și microorganisme face posibila operarea pervazelor din PVC in camere unde normele sunt încălcate privind conținutul de umiditate al aerului și a temperaturii (clădirea noua, băi private, piscine si fabrici). Durabil, retenție de culoare, rezistent la impact. Pervazele OPEN TECK nu pot fi ruginite și putrezite, ușor se spala. Suprafața superioară a pervazului este acoperite cu un termokleey special in forma de film care creează rezistente la uzură mecanică, șoc, zgârieturi, pete și elemente agresive din produse chimice de uz casnic.

pod13

Constructii de coaste de rezistenta in forma de praguri OPEN TECK ofera fiabilitate, ele nu sunt supuse contracției, are un coeficient scăzut de dilatare termică și rezistență la sarcină termică prelungita.

Culorile disponibila OPEN TECK:

alb;
marmură albă;
stejar auriu;
mahon.