Înlocuirea ferestrei cu una mai modernă, nu este un omagiu simplu la modă, este necesitatea îmbunătățirii proprietăților de izolare fonică, conductivitate termică a ferestrei. Pentru a oferi o fereastră un aspect complet, este necesar să cumpărați pervazuri de ferestre pe site-ul magazinului online MontPlast SRL, mulțumind astfel fațada.

Cerințele de baza pentru Glafuri:

Glafurile trebuie să aibă două calități de bază. În primul rând, este forța și stabilitatea. Procesul de instalare în sine este o chestiune destul de complicată care trebuie efectuată de un specialist. În caz contrar, în mâinile autodidactului, fereastra poate deveni rapid inutilizabilă sau se poate desprinde sub acumularea de zăpadă.

Maeștrii au cerințe sporite pentru astfel de elemente. În fabricarea de Glafuri utilizate materiale durabile. Produsele din ele se dovedesc puternice cu proprietățile crescute de impermeabilizare. Experții recomandă încă utilizarea glafurilor  din staniu sau aluminiu, deoarece acestea sunt mai durabile și mai puțin susceptibile la deteriorări mecanice.

 

 

Protecție perfectă de ploaie și zăpadă

Când glafurile sunt instalate pe fereastră, atunci picăturile de ploaie și fulgii de zăpadă nu cad în deschiderea dintre fereastră. În primul rând, glafurile îndeplinesc o funcție de protecție și prelungește durata de viață a ferestrei și, în al doilea rând, oferă o fereastră un aspect finit, îmbunătățind aspectul clădirii.

Dacă vă bazați pe aceste criterii, trebuie să fiți foarte atent atunci când alegeți un element astfel încât acesta să poată servi mult timp și sa va bucure cu aspectul placut. 

Fabrica  Alutech oferă o gamă largă de picături de ferestre:

• Glafuri din oțel galvanizat
• Glafuri din aluminiu

Avantajele Glafurilor din aluminiu:

§ Baza de aluminiu, ne-corozivă
§ Vopsea specială cu strat dublu, cu ardere separată
§ Rezistență ridicată la stres mecanic, precipitații, radiații UV, temperatură extremă și poluare cu praf.
§ Curățarea ușoară a suprafețelor cu apă
§ Aspectul estetic de-a lungul anilor
§ Suprafața pieselor din aluminiu este acoperită cu o folie de protecție care protejează produsele în timpul transportului și instalării și este ușor de îndepărtat imediat după instalare.

 

Avantajele Glafurilor de oțel:

§ Cost redus comparativ cu cele din aluminiu, ceea ce ne permite să oferim o soluție economică pentru proiectarea deschiderilor de ferestre.
§ Aspectul estetic în comparație cu piese turnate din oțel nevopsit
§ Suprafața glafurilor din oțel sunt acoperite cu o folie protectoare care protejează produsele în timpul transportului și instalării și pot fi ușor îndepărtate imediat după instalare.
§ Glafurile de oțel sunt rezistente la precipitații atmosferice, la temperaturi extreme.

 

Ce dificultati pot aparea in timpul instalarii?

Instalarea glafurilor este o procedură complicată care necesită cunoștințe. Principala sarcină în timpul instalării este să vă asigurați că nu există un singur spațiu între fereastră și perete. Dacă încalcați regula, umiditatea va cădea constant în spațiul gol, distrugând astfel fereastra și pereții.În clădirile cu mai multe etaje, complexitatea instalării, de regulă, este determinată de înălțime, iar uneori instalatorii au nevoie de echipamentul alpinistilor pentru a le instala.