Crystallit este un produs nou încrezător în piața pervazurilor din plastic. Produs într-o fabrică modernă avînd  echipamente de primă clasă și care îndeplinește standardele europene înalte, pervazurile din plastic Crystallit au o serie de caracteristici de calitate care le pun mai presus de orice competiție. Parteneriatul cu companiile europene de frunte, controlul constant al calității la fiecare etapă a producției permite creșterea în mod constant a popularității pervazurilor din plastic Crystalit.

În același timp, principalele avantaje ale pervazului Crystalit lucioc și mat Crystalit sunt frumusețea și durabilitatea acestora. Suprafata ideala neteda, luciu sau nobilimea stratului mat, executia intr-o paleta larga de decoruri care imita structura din lemn sau piatra lustruita, vopselele din plastic colorate Crystalit astazi este o adevarata gama, capabila sa sustina orice stil de apartament, de la clasic la high-tech si eclectism absolut.

Alegerea geamurilor din plastic Crystallit lucios sau mat pentru geamurile tale, te bazezi pe grija de sanatate, atrageți atenția la ecologia cu mediul cu mediul înconjurator , durabilitate si frumusete!